Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:08
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2018, 09:14

На засіданні колегії ГУ ДФС у області обговорили результати роботи та прийняли нові рішення

Днями під головуванням начальника ГУ ДФС у Житомирській області Олександра Лаврова за участі керівництва відокремлених підрозділів ДФС у Житомирській області відбулось засідання Колегії.

На засіданні Колегії проаналізували результати роботи за січень – вересень, очікуване виконання надходжень податків та зборів у жовтні ц.р., стан роботи щодо погашення податкового боргу, у т.ч. реалізації майна боржників, яке перебуває у податковій заставі, про стан організації контрольно-перевірочної роботи та її результативність по основних напрямках, зокрема запобігання використання не задекларованої праці найманих робітників та ряд інших питань.

Обговорили і прийняли ряд важливих рішень щодо перспектив і найважливіших напрямів діяльності з метою забезпечення виконання завдань та доручень поставлених Державною фіскальною службою України, зокрема наповнення бюджетів усіх рівнів у IY кварталі, контролю за податковим законодавством, роботи із боржниками, заходів спрямованих на детінізацію ринку праці.

За результатами засідання надано відповідні доручення та прийнято протокольні рішення. Участь у засіданні Колегії також прийняла голова Громадської ради при Головному управлінні ДФС у Житомирській області Тетяна Годовська.
Погода, Новости, загрузка...