Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2018, 09:27

У Житомирській лабораторії Держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів виявили порушення

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області під час ревізії в Житомирській регіональній державній лабораторії Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів виявили порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 391,08 тис. грн. Ревізією було охоплено період з 01.01.2015 по 01.06.2018.

Зокрема, лабораторія надавала платні послуги з досліджень продукції з видачею експертних висновків, вартість яких замовники фактично не сплатили в повному обсязі. Як наслідок, недоотримано надходжень на суму 205,5 тис. грн.

Через недотримання вимог законодавства, що регулює оплату праці, зайво нараховано та виплачено заробітної плати на суму понад 62 тис грн.

Під час ревізії виявлено, що трьом працівникам, які є інвалідами, нараховано єдиного соціального внеску за завищеною ставкою на загальну суму 33 тис. грн.

Серед інших виявлених порушень: неоприбуткування вартості деревини, заниження вартості наданих платних послуг, покриття коштами лабораторії видатків сторонніх юридичних осіб тощо.

Завдяки діям аудиторів відшкодовано порушень на суму 84,4 тис. грн.

За порушення законодавства про закупівлі на одну посадову особу складено протокол про адміністративне правопорушення.

Керівнику лабораторії надіслано обов’язкові вимоги щодо усунення виялених порушень.

До об’єкта контролю застосовано заходи впливу у вигляді попередження про усунення порушень бюджетного законодавства та зупинення опрацій з бюджетними коштами.

Про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...