Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:22
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 ноября 2018, 11:00

Сергій Сухомлин привітав учасників Міжнародної хореографічної асамблеі у Житомирі

Вже вчетверте Житомир приймає артистів з усього світу в рамках Міжнародної хореографічної асамблеї, присвяченої пам’яті нашої видатної житомирянки Наталії Скорульської.

З кожним роком Асамблея росте і розвивається, а разом із нею розвивається й хореографія у Житомирі. Цьогоріч організатори не лише традиційно дарують глядачам грандіозне свято танцю, але й переслідують благородну мету – допомагають онкохворим дітям.

2 листопада в Українському домі відбулася зустріч міського голови Сергія Сухомлина з представниками делегацій з міст-побратимів Житомира – Плоцька і Кутаїсі.

«Я щиро радий вітати на землі Полісся гостей із міст-побратимів та дружніх країн! Дякую за участь у такому чудовому заході. Для мене особисто Хореографічна асамблея імені Наталії Скорульської це феноменальне явище, коли енергія однієї людини за декілька років трансформувалася в міжнародний проект. Краща нагорода для нас, дорослих, це усмішки дітей на сцені під час нагородження! Я сподіваюся, що у вашому серці залишаться лише приємні моменти. Дякую всім, хто долучився до організації, дякую поважному журі, і нехай переможе найбільш сильний!», – сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, Міжнародна хореографічна асамблея ім. Н. Скорульської пройде у Житомирі з 2 по 5 листопада. З програмою заходу можна ознайомитися тут.

Як повідомлялося раніше, понад п’ятсот чоловік виявили бажання взяти участь у цьогорічній Асамблеї.
Погода, Новости, загрузка...