Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2018, 09:19

За грантові кошти ОДА проводять екскурсії для людей із вадами зору

«Історичний Житомир» - під такою назвою відбулася ще одна екскурсія для учасників проекту «Світ відкриває нас», що реалізовує ГО «Житомирська обласна спілка мистецтв інвалідів» у рамках гранту від Житомирської ОДА.

Програмою екскурсії було передбачено відвідування приватного музею «Ремісничий двір», Музею космонавтики ім. С.П. Корольова, а також пішохідна екскурсія житомирським парком культури та відпочинку.

Голова ГО «Житомирська обласна спілка мистецтв інвалідів» Валентина Позняк розповідає:

«Ці екскурсії стали корисними не лише для їх учасників, але й для самих працівників музеїв. Всі вони пройшли навчання з аудіодискрипції та отримали змогу продемонструвати набуті знання на практиці».

Найближчим часом у рамках громадської ініціативи «Світ відкриває нас» буде проведена ще одна дводенна екскурсія мальовничими місцями Житомирщини.
Погода, Новости, загрузка...