Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2018, 09:31

Бердичівський район: ліквідовано пожежу у зерносушці

08 листопада в 00:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в зерносушці на території ТОВ «Еліта-Агро» в м. Бердичів. До місця виклику було направлено відділення рятувальників 39-го державного пожежно-рятувального поста.

Як з'ясувалося, на території колишнього заводу була збудована металева сушка висотою 30 метрів, в якій знаходилося 30 тонн зерна кукурудзи. Знизу розташований котел, від якого по повітрепроводах тепло подається в сушку. На час прибуття рятувальників горіло зерно на висоті 15 м. В допомогу було викликано ще відділення вогнеборців та автодрабина 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Рятувальники подали стволи на охолодження сушки знизу, розпочали розвантажувати кукурудзу та гасити пожежу з використанням 30-метрової автодрабини.

О 01:50 пожежу локалізовано та 03:45 – ліквідовано. Вогнем пошкоджено 2 тонни кукурудзи.

Причина пожежі встановлюється. На місці події працювало 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки та 10 чоловік особового складу.
Погода, Новости, загрузка...