Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 13:46
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2018, 12:19

Небезпечні "відлуння" минулої війни постійно нагадують про себе

Не обійшлося без страшних знахідок й протягом доби, що минула. Так, на вулиці Сосновій, що в обласному центрі, виявлено мінометну міну. Поблизу с. Візня Малинського району знайдено ручну гранату, а в м. Малині - артилерійський снаряд.

Крім того, неподалік с. Іванківці Бердичівського району піротехніками знищено артилерійський снаряд.

До слова, для знешкодження застарілих боєприпасів з початку нинішнього року групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області здійснено понад 270 виїздів.

Аби не допустити трагічних випадків вкотре нагадуємо, що у разі виявлення підозрілих предметів, схожих на боєприпаси, необхідно обгородити місце знаходження вибухонебезпечних предметів, організувати охорону та негайно сповістити Службу порятунку за номером "101".

Категорично заборонено брати боєприпаси в руки, переносити з місця на місце, розпилювати їх, кидати у вогонь або ж здавати у металобрухт!
Погода, Новости, загрузка...