Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:44
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 октября 2011, 09:11

Рижук не має претензій до автодорожників Житомищини

Більше того, він переконаний, що в минулому році автодорожники зробили навіть більше
Під час урочистостей з нагоди відзначення в області професійного свята Дня автомібілістів та автодорожників 26 жовтня в обласній філармонії, губернатор Житомиищини Сергій заявив, що як керівник не має до їхньої роботи жодних претензій.

Більше того, він переконаний, що в минулому році автодорожники зробили навіть більше ніж могли. Однак конкретні результати цієї роботи не назвав, зсилаючись на те, що не хоче переобтяжувати усіх цифрами.

- Будівництво автошляхів – це складна, виснажлива, значна за обсягами витрат робота, - каже Рижук. Але я впевнений, що наші дорожники навчилися будувати якісні шляхи. І навіть сьогодні, напередодні професійного свята, ми хочемо говорити не стільки про нього, скільки про перспективи шляхобудування в області: реконструкцію дорожнього покриття до Коростеня, Бердичева, Попільні, Андрушівки, Хмельницького та ін. Ми зараз працюємо над залученням все більшої кількості коштів з усіх економічних програм на будівництво автошляхів.

Рижук вважає, що Житомирщина досить у вигідних умовах, адже у нас є свій щебінь, пісок та інші складові для ремонту та будівництва доріг.

Наостанок голова облдержадміністрації вручив кращим працівникам автомобільно-дорожньої сфери відзнаки – грамоти, подяки і премії – від облдержадміністрації та обласної ради.

Привітали з професійним святом та вручили нагороди автомобілістам і дорожникам начальник Служби автомобільних доріг Сергій Кондратюк і директор дочірнього підприємства «Житомирський облавтодор» Сергій Дашкевич. Далі для автомобілістів та автодорожників провели концерт за участю вихованців хореографічної школи "Сонечко" та Поліського ансамблю пісні і танцю "Льонок".

20 минут
Погода, Новости, загрузка...