Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 18:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 июня 2011, 10:00

На Житомирщині втопилися троє людей

«Тут має бути налагоджена така інфраструктура, яка існує в паркі культури і відпочинку.
У Житомирі можна облаштувати нові місця для купання лише за умови додаткового фінансування. Про це повідомив заступник начальника управління з питань надзвичайних ситуацій міськради Олександр Куліковський:

«Тут має бути налагоджена така інфраструктура, яка існує в паркі культури і відпочинку. Що стосується облаштування станцій в інших місцях, на жаль ви бачите яка економічна ситуація не тільки в місті а й загалом у державі. Тому немає можливості забезпечити місця масового відпочинку людей біля водних об’єктів в повному об’ємі згідно тих вимог, які існують на сьогоднішній день»

Утримування існуючої рятівної служби на воді, що обслуговує пляжі Гідропарку щороку стає міському кошику у суму понад 440 тисяч гривень. Сюди входить як заробітна плата рятівників, так і матеріально-технічне забезпечення станції. А на сьогоднішній день останній пункт не з дешевих.

Тому управління з питань надзвичайних ситуацій та захисту населення міської ради вкотре запрошують житомирян і гостей міста купатись у відведених для цього місцях, дотримуватись правил безпеки і в жодному разі не заходити у воду в нетверезому стані. І останні цифри сумної статистики. Лише 11 червня в різних районах області втопилися троє людей.

Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...