Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:42
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 ноября 2018, 14:00

З 6 листопада у комунальному транспорті Житомира в тестовому режимі працює система Revizon

З 6 листопада у комунальному транспорті Житомира в тестовому режимі працює система Revizon, яка займається оцінкою якості надання послуг.
За тиждень трамвайно-тролейбусне управління отримало декілька десятків відгуків.

Значна частина з них стосується якості та технічного стану рухомого складу, впровадження е-квитка. Є також зауваження до роботи кондукторів та водіїв.
Зважаючи на те, що система працює налагоджено, а пасажири залишають конкретні та зрозумілі коментарі, ми можемо швидко на них реагувати. Зрозуміло, що є речі, які колектив трамвайно-тролейбусного управління змінити не може, як, наприклад, придбати новий рухомий склад для підприємства. Та попри це, ми наполегливо працюємо над тим, щоб зробити перевезення в комунальному транспорті комфортнішим.
Погода, Новости, загрузка...