Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 ноября 2018, 15:59

Всеукраїнський шкільний фестиваль «ЖУК» запрошує на яскраву церемонію нагородження

Переможець гранту від Житомирської ОДА у 2018 році ГО «Творча студія ДрімСтеп» запрошує кіноманів на фінальну церемонію Всеукраїнського шкільного кінофестивалю «ЖУК»: червона доріжка, зіркові ведучі та найголовніша інтрига фестивалю – нагородження переможців.





«Цього року ми вперше проводимо церемонію нагородження восени. На всіх учасників очікує безліч мега крутих подарунків, нових знайомств та приємних вражень. Серед наших учасників є команди шкіл Новоград-Волинського та Житомирського районів, а також Київської та Івано-Франківської областей», - відмітив керівник кінофестивалю, директор ГО «Творча студія ДрімСтеп» Богдан Яремчук.







Загалом учасниками кінофестивалю у 2018 році стало 18 шкільних команд, які змагаються в 11-ти номінаціях: кращий фільм, краща чоловіча роль, краща жіноча роль, краща музика та звук, кращий монтаж, кращий сценарій, кращі костюми та грим, краща жіноча роль другого плану, краща чоловіча роль другого плану, краща відеозйомка та приз глядацьких симпатій. Переможців останньої номінації обирали відкритим голосуванням, що знаходилося на сайті кінофестивалю.





Церемонія кінофестивалю «ЖУК» відбудеться 17 листопада в кінотеатрі «Україна» (м. Житомир, вул. Київська, 13). Початок о 13:00 год.
Погода, Новости, загрузка...