Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:14
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 ноября 2018, 13:28

У Житомирі проходить обласний сімейний форум

Сьогодні, 14 листопада, в Житомирі вперше проходить обласний сімейний форум "Українська сім'я: виклики і завдання". У Житомирській обласній філармонії імені Святослава Ріхтера зібралися представники влади, Ради Християнських церков Житомира і Житомирської області, батьківської та педагогічної громадськості для обговорення сімейних цінностей, шляхів покращення демографічної ситуації, ролі громадськості та церкви щодо захисту сім'ї та вирішення її проблем.

З вітальним словом до присутніх звернулася секретар міської ради Наталія Чиж: "Я щиро тішуся, що в Житомирі відбувається такий захід за присутності учителів, батьків, учнів, духовенства, представників влади. Це насправді є гарний приклад тісної співпраці. Вірю, що зерно, яке буде сьогодні тут засіяне, дасть дуже гарні плоди. Бог створив дуже хороший інструмент - це сім'я. Сім'я базується на двох стовпах: любов і терпіння. Адже кожна людина повинна не тільки брати, але й вміти віддавати. В сім’ї має панувати, перш за все, взаємоповага, а тоді буде й спокій, ніжність, турбота, любов».

Секретар ради підкреслила,що основи виховання закладаються не в школі, а в родині: «Школа – це той інструмент, який допомагає закріпити ці знання. В сучасному розвиненому світі технологій панує думка, що людина може вижити одна, але це є хибне мислення. Тільки завдяки сім’ї людна народжується, живе в піклуванні, турботі, любові, - що впливає на якість, а тим самим продовжує термін життя».

«Дуже хочеться щоб не тільки сьогодні, а й надалі ми обговорювали глибоко ці теми і це все потім приходило в кожний освітянський заклад: садочок, школу і в кожну родину», - зазначила Наталія Чиж.

В межах форуму організатори проведуть п’ять тематичних секцій, присвячених різним темам для обговорень.

Тематика панельних дискусій буде різноманітною. Зокрема, учасники сімейного форуму обговорять питання формування сімейної політики, потенціалу сучасних релігійних спільнот, проблеми гендерної ідеології, реалізації жіночого лідерства в сім'ї, сексуальної освіти в сучасній школі. Провідні фахівці розкажуть про перспективи та виклики, які стоять перед сучасною українською молоддю. Окрім цього, цікавою буде тема потенціалу сучасних релігійних спільнот в розбудові інституту сім'ї в Україні.
Погода, Новости, загрузка...