Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:11
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 ноября 2018, 15:10

В Житомирській області через недбалість продовжують горіти будинки

Необачність та необережність громадян, порушення правил пожежної безпеки при використанні пічного опалення, газових та електроприладів і надалі залишаються домінуючими причинами виникнення пожеж. І, як наслідок, продовжують горіти житлові будинки та господарські споруди. Упродовж минулої доби вогнеборці області тричі виїжджали на гасіння таких пожеж. Так, в с. Сусли Новоград-Волинського району сталося займання в дерев’яному житловому будинку. Як повідомили в райдержадміністрації, пожежа виникла через залишений без нагляду електричний обігрівач.

Через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення залишилися без даху над головою мешканці будинку, що в с. Корнин Попільнянського району.

Ще одна пожежа сталася в с. Слобідка Малинського району. Палала господарська споруда. Вогонь спопелив будівлю та ще й 2 м2 дров. Наразі причина займання встановлюється фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...