Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 декабря 2018, 10:31

У Ружині травми у ДТП отримав пішохід

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 грудня близько 17.50 на 328 км автодороги Кременець-Біла Церква, у смт Ружині. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо, водій автомобіля «ВАЗ-2106», 57-річний місцевий житель, рухаючись вулицею населеного пункту, здійснив наїзд на пішохода, 38-річного жителя райцентру, який раптово вийшов на проїжджу частину дороги.

У результаті ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження у вигляді переломів ніг та був доставлений до Ружинської районної лікарні.

Нині поліцейські встановлюють причини та обставини події.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Зауважте, що умовах недостатньої видимості варто переходити дорогу виключно у встановлених місцях, перед цим переконавшись, що водії транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри. Для позначення себе на дорозі бажано користуватися світлим одягом, використовувати спеціальні світловідбивні елементи у вигляді жилетів, нашивок, наліпок, браслетів, брелоків тощо. Подбайте про свою безпеку!
Погода, Новости, загрузка...