Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 08:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 декабря 2018, 10:26

У Житомирі рятувальники деблокували водія, якого внаслідок ДТП затисло конструкціями автівки

8 грудня о 10:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода. Необхідна допомога рятувальників у вилучені травмованого водія із пошкодженої автівки.

На місці події з’ясувалося, що в результаті зіткнення автомобіля швидкої допомоги з позашляховиком Hyundai Santa Fe, обидва автомобілі в’їхали у будинок. Від удару водій Hyundai опинився затиснутим конструкціями. За допомогою бензоріза та гідравлічного інструменту рятувальники розрізали водійські дверцята та деблокували чоловіка.

За попередьою інформацією в результаті дорожньо-транспортної пригоди семеро осіб отримали травми і доправлені до лікарень. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються працівниками ГУ Національної поліції.

До ліквідації наслідків ДТП залучено 1 відділення та 6 чоловік особового складу аварійно-рятувальної частини загону спецпризначення.
Погода, Новости, загрузка...