Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 декабря 2018, 10:21

Житомирська область забезпечена вакцинами проти кору

Усі кабінети щеплень у медзакладах області забезпечені вакцинами проти кору, паротиту і краснухи. Наявної кількості препаратів вистачає для планової та посиленої імунізації жителів у найближчі декілька місяців.



Про це інформує управління охорони здоров’я ОДА. Житомирщина у достатній кількості забезпечена вакцинами проти кору. Щепитися за Національним календарем профілактичних щеплень чи надолужити пропущені щеплення можуть безоплатно усі діти до 18 років, а також дорослі із груп ризику — військові, учасники ОСС, студенти, освітяни та медики.



Нагадаємо, що єдиний спосіб запобігти ускладненням від кору — вакцинація. Дві дози вакцини забезпечують захист організму від кору, а у разі хвороби — рятують від смертельно небезпечних ускладнень. У зоні ризику перебувають діти та дорослі, які не отримали профілактичне щеплення. Тому лікарі радять перевірити свої медичні документи на предмет наявності двох доз щеплення проти кору та вакцинувати дітей згідно з календарем – в 1 та 6 років.



Якщо у кабінеті щеплень вашого медзакладу кажуть, що вакцин немає — терміново повідомте про це головного лікаря, а також обласне управління охорони здоров’я: (0412) 47-39-14, uozoda@oz.zt.gov.ua.
Погода, Новости, загрузка...