Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 07:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 декабря 2018, 10:41

На Житомирщині поліцейські обговорили актуальні питання захисту прав людини

Упродовж грудня у відділах та відділеннях поліції області пройшли лекторії, присвячені 70-річчю прийняття Загальної декларації прав людини.

10 грудня у світі відзначається День прав людини. Саме цього дня, 1948 року, Генеральною Асамблеєю ООН була прийнята Загальна декларація прав людини, що є одним з основоположних документів для правозахисників. Декларацію ратифікувала більшість держав світу, зокрема і Україна.

Про актуальні питання дотримання та захисту прав людини у нашому повсякденому житті загалом та у службовій діяльності поліцейських зокрема йшлося під час тематичних лекцій у територіальних підрозділах та Головному управлінні Національної поліції в області. Їх для правоохоронців провели регіональний представник Уповноваженого ВРУ з прав людини в Житомирській області Петро Грибан та регіональний координатор взаємодії з громадськістю Уповноваженого ВРУ з прав людини в Житомирській області Олена Коваленко.

Лектори нагадали, що Загальна декларація прав людини є першим міжнародно-правовим документом, що проголосив основні права і свободи людини. Серед таких - рівність усіх перед законом, право кожного на свободу і особисту недоторканість, свободу совісті та інші. Тако доповідачі відповіли на запитання учасників зустрічей.
Погода, Новости, загрузка...