Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 декабря 2018, 18:51

У Житомирі нові дільничні офіцери поліції присягнули на вірність Українському народові

Урочисте складання Присяги поліцейського для дільничних нового набору з п’яти областей відбулося 18 грудня на Старому бульварі у м. Житомирі. Уже завтра усі вони розпочнуть роботу у територіальних підрозділах поліції своїх регіонів.

Стрій із 41 дільничного офіцера поліції з Житомирської, Вінницької, Волинської, Рівненської і Тернопільської областей вишикувався біля адміністративної будівлі ГУНП для урочистого складання Присяги. Підтримати нинішніх випускників Житомирського навчального центру підготовки поліцейських і привітати зі знаковою для кожного з них подією прийшли також їх рідні, друзі і колеги.

До присутніх з вітальним словом звернувся начальник ГУНП Житомирщини В’ячеслав Печененко. Він відзначив важливість вибору професії правоохоронця, націлив нове поповнення на відповідальне виконання завдань і прийняття законних рішень задля відновлення справедливості, дотримання Закону і протидії злочинності.

– Сподіваюсь, що кожен з вас усвідомив ступінь відповідальності, яку віднині берете на себе. Тож хай ваша служба буде ефективною для людей, спокійною для ваших родин, і хай стане справжнім покликанням у вашому житті, - зазначив В’ячеслав Печененко.

На спокійну службу благословили поліцейських священнослужителі, провівши обряд освячення.

Одразу потому з відповідальною подією поліцейських привітали їх найрідніші і найближчі.

Відтак уже завтра кожен із молодих дільничних у територіальних підрозділах поліції свого регіону приступить до виконання своїх обов’язків, як і присягали, на благо Українському народові та державі. Тож побажаймо успіхів новому поколінню правоохоронців!
Погода, Новости, загрузка...