Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 декабря 2018, 14:33

У Черняхові оперативники розшукали трійцю крадіїв

Жителів районного центру поліцейські викрили у крадіжці котла та системи опалення з приватного будинку. До того ж, нині встановлена причетність чоловіків до ще однієї крадіжки. Розпочато досудове розслідування.

До поліції звернулась 49-річна жителька смт Черняхова із повідомленням про крадіжку з батьківського будинку. Жінка навідалася до оселі, в якій нині ніхто не проживає, та виявила, що з будинку зникло все паливне обладнання: газовий та твердопаливний котли, радіатори, водяний насос, а також чавунна плита.

На місці події поліцейські з’ясували, що крадій потрапив всередину, розбивши віконну шибку. І, судячи з усього, повертався до будинку не раз, цуплячи металеве обладнання.

Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Поліцейські розпочали першочергові заходи, направлені на встановлення осіб, причетних до злодіяння.

У результаті встановили, що крадіжку вчинили троє місцевих жителів віком 32, 30 та 26 років. Чоловіки зізналися у скоєному та розповіли, що приходили до пустуючого будинку кілька разів, щоразу вивозячи на санчатах металеве обладнання.

Поліцейські вилучили частину викраденого майна.

У ході досудового розслідування було встановлено, що чоловіки причетні до ще однієї крадіжки, відтак нині триває з’ясування обставин цієї події. Також поліцейські перевіряють усіх трьох на причетність до інших злочинів.

Відповідно до чинного законодавства чоловікам може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...