Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 декабря 2018, 11:50

Поліцейські розіграли кубок начальника поліції Житомирщини з футзалу

Традиційні тижневі змагання з футзалу серед команд підрозділів поліції регіону завершилися 20 грудня фінальними іграми та визначенням переможця. У результаті запеклої боротьби перемогу виборола збірна команда кримінальної поліції і отримала перехідний кубок, що увесь наступний рік нагадуватиме про славну перемогу.

- Це товариський турнір з найпоширенішого і найулюбленішого серед поліцейських видів спорту – футзалу. Приємно, що наші працівники є активними учасниками різних спортивних змагань, у тому числі й всеукраїнського рівня. Зі свого боку, ми всіляко заохочуємо наших правоохоронців до спорту, адже він дозволяє не просто підтримувати гарну спортивну форму, але й сприяє загалом гармонійному розвитку особистості поліцейського, - прокоментував начальник Головного управління Національної поліції Житомирщини В’ячеслав Печененко.

Турнір з футзалу на кубок начальника ГУНП тривав упродовж тижня, з 17 грудня, на базі ФСТ «Динамо». Участь у ньому взяли 8 команд з різних служб поліції: збірні Слідчого управління та Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, блоків забезпечення діяльності ГУНП, кримінальної поліції, превентивної діяльності ГУНП, команди Житомирського ВП, Управлінь патрульної поліції та поліції охорони, Житомирського навчального центру підготовки поліцейських. Переможців визначали спочатку у командних іграх, потім між собою.

Врешті, у фіналі опинились збірні команди кримінального блоків забезпечення та кримінальної поліції ГУНП.

Суддівство здійснював професійний тренер, голова Асоціації футзалу Житомирщини.

20 грудня після матчу фіналістів оголосили переможців турніру. Бронзовими призерами стала команда Управління патрульної поліції. Почесне друге місце посіла команда блоку забезпечення діяльності ГУНП. І володарями Кубку начальника ГУНП Житомирщини стала збірна команда кримінальної поліції Житомирщини.

Окрім того, В’ячеслав Печененко відзначив окремих футболістів у номінаціях «Кращий гравець» і «Кращий воротар».

Щиро вітаємо переможців і бажаємо поліцейським нових спортивних удачі та досягнень
Погода, Новости, загрузка...