Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 13:38
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 декабря 2018, 11:09

У Коростені зіштовхнулися три мікроавтобуса, один з автомобілів перекинувся

У результаті дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 22 грудня на 151 км автодороги Київ-Ковель, на в’їзді у м. Коростень, травми отримали троє людей. Поліція проводить досудове розслідування.

За попередньою інформацією, близько 4-ї ранку водій автомобіля «Volkswagen Crafter», 38-річний громадянин республіки Молдова, рухаючись у напрямку центру міста, вчинив зіткнення з автомобілем «Renault Trafic», за кермом якого перебував 45-річний житель Рівненщини. У результаті відбулося ще одне зіткнення із транспортним засобом «Volkswagen LT» під керуванням 21-річного жителя м. Овруча. Один з автомобілів, «Volkswagen Crafter», перекинувся.

У результаті ДТП травми отримали водій та 29-річна пасажирка автомобіля «Renault», а також водій автомобіля «Volkswagen Crafter». Їх доставили до Коростенської лікарні.

Нині триває з’ясування причин та обставин події.
Погода, Новости, загрузка...