Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 декабря 2018, 11:18

Рятувальники області піклуються про безпеку городян

22 грудня рятувальники спільно із працівниками Національної поліції та соціальної служби провели профілактичні рейди із мешканцями села Білошиці Коростенського району та села Голубівка Ружинського району.

Співробітники ДСНС роз’яснили громадянам правила пожежної безпеки у побуті. Перш за все треба утримувати в справному стані електромережу, електричні прилади, прилади опалення і дотримуватися заходів безпеки при їх експлуатації. Головний акцент в помешканнях людей «категорії ризику» рятувальники зробили на пічному опаленні. Наголосили на тому, що очищення димоходів та печей від сажі потрібно проводити перед початком, а також протягом всього опалювального сезону. Крім того, рятувальники перевіряли в домівках селян чи є біля кожної печі перед топковим отвором на підлозі металевий лист розміром не менш 50 х70 см. Наостанок профілактичних бесід рятувальники вручали тематичні листівки, у яких наводяться необхідні поради.

В місцевих же школах та садочках рятувальники наголошували на тому, що не можна брати дітям до рук запальнички та сірники. Діти спільно із рятувальники пригадали правила поводження з вогнем, електроприладами, а також номери служб екстреного виклику. Крім того, не забували і про правила поведінки на льоду та напередодні відзначення новорічних свят.
Погода, Новости, загрузка...