Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2018, 11:50

У Житомирі відбувся спортивний захід «Веселі Новорічні старти»

На базі фізкультурно-оздоровчого комплексу «Динамо» 24 грудня 2018 року управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради спільно з Житомирською громадською організацією «Сімейний клуб Спеціальної Олімпіади» було проведено міський спортивний захід «Веселі Новорічні старти» серед дітей з інвалідністю по програмі Special Olympics.

У заході взяло участь 19 дітей. Святкові подарунки дітям вручала начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради – Ірина Ковальчук.

Довідково:
Special Olympics (Спеціальна Олімпіада) — міжнародна організація, яка займається питаннями організації спортивних заходів для осіб з розумовими відхиленнями. Основний організатор Спеціальних Олімпійських ігор, які проводяться раз на кожні 4 роки.
Погода, Новости, загрузка...