Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:42
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 января 2019, 12:37

До маленьких пацієнтів дитячої лікарні завітав із подарунками Святий Миколай

Сьогодні, 3 січня, до Центральної дитячої міської лікарні м. Житомира завітав Святий Миколай, який разом із заступником міського голови Вікторією Краснопір привітав маленьких пацієнтів та медичний персонал лікарні з Новим 2019 роком.

Діти розповідали Святому Миколаю вірші, відгадували загадки та отримали солодкі подарунки від Житомирської міської ради. Святковий настрій запанував у стінах лікарні.

Здоров’я, миру, здійснення найзаповітніших мрій побажала дітям, їх батькам, медичним працівникам лікарні заступник міського голови. «Бажаю вам, дітки, швидкого одужання та більше ніколи не хворіти», - наголосила Вікторія Краснопір.

Нагадаємо, у 2017 році з міського бюджету на ремонт отоларингологічного (ЛОР) відділення та педіатричного відділення короткочасного перебування було виділено: ЛОР-відділення - 1 млн. 460 тис. грн.; педіатричне відділення короткочасного перебування – 1 млн. 486 тис. 257 грн.
Погода, Новости, загрузка...