Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 16:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 января 2019, 10:45

На Овруччині унаслідок ДТП загинув водій «Ниви»

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня близько 21.00 на лісовій дорозі поблизу с. Прилуки. Поліцією розпочато досудове розслідування.

Попередньо встановлено, що водій автомобіля ВАЗ-2121, 75-річний місцевий житель, рухаючись лісовою дорогою поблизу села Прилуки, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль перекинувся.

Унаслідок ДТП водій отримав тілесні ушкодження. Під час транспортування до медичного закладу чоловік помер.

Нині всі обставини ДТП з’ясовуються у рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліція звертається до водіїв: під час кермування суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху та заходів безпеки. Враховуйте погодні умови, час доби та стан дорожнього полотна. Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації.
Погода, Новости, загрузка...