Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 января 2019, 16:26

"Райська земля" - вистава присвячена життєвому шляху художниці Марії Примаченко від театру "Шарж"

22 січня о 16:00 годині в Домі української культури відбудеться естрадно-публіцистична вистава "Райська земля", яку вперше в Житомирі презентує театр «Шарж».

У виставі ви познайомитесь з життям воїна, який змагався не тільки з видимим і невидимим ворогом, а який, в першу чергу, змагався с собою. Цей воїн – видатна українська художниця Марія Примаченко. Жінка, найсильнішою зброєю якої була любов та мистецтво.

Понад усе своє нелегке життя вона пронесла і зберегла найголовніше – віру в людину, і це не зважаючи на те, скільки фізичних та духовних страждань вона їй завдала, скільки забрала в неї найціннішого.

Марія існувала в двох світах одночасно і для кожного вистачало сил змагатись. Один – світ матерії, реальності, побуту, другий – світ всередині неї, світ фантазій, дитинства та почуттів. Лише два вікна з’єднували ці два світи. Чи то двоє вікон, чи то очі художниці…

Художні керівники - Кратко Ю.В., Зайцев В.П.
Режисер - Козютинська Г.
Виконавці - Таможня А., Тищенко Д., Міщенко Ю., Калмикова С., Ткаченко О., Городнюк М.
Проекція - Марійко А.
Погода, Новости, загрузка...