Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:38
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 октября 2011, 09:52

Житомирські «регіонали» відвідали Індонезію

В ході візиту велись переговори про налагодження прямих поставок до Індонезії граніт
З метою розширення міжрегіонального і торгово-економічного співробітництва та на запрошення Посольства Індонезії в Україні з 19 по 22 жовтня 2011 року делегація Житомирської області на чолі з головою облдержадміністрації, головою обласної організації Партії регіонів Сергієм Рижуком перебувала з офіційним візитом у Республіці Індонезія.

В ході візиту велись переговори про налагодження прямих поставок до Індонезії граніту та виробів з нього. Крім цього, була запропонована співпраця у таких сферах, як лісове та деревообробне, сільське господарство, будівельна індустрія, харчова та легка промисловість. В агропромисловому комплексі запропоновано налагодити постачання до Індонезії сільськогосподарської техніки та сучасного обладнання для вирощування птиці, виробництва сухого молока, кондитерських виробів, збирання зернових культур, кукурудзи тощо.

Через нерозвиненість системи доріг та відсутність потужних портів Індонезія має потребу в розбудові транспортної та портової інфраструктури, тому опрацьовувалось питання залучення вітчизняних будівельних компаній до згаданих робіт, постачання будівельних, залізобетонних матеріалів, сировини для будівництва доріг.

Під час перебування була проведена зустріч з губернатором провінції Західна Ява, в ході якої керівники регіонів презентували можливості своїх територій, знайшли спільний інтерес та домовились про укладання міжрегіональної угоди, якою закріплюватимуться основи та напрямки співпраці. Після відповідного погодження міністерствами закордонних справ обох країн тексту угоди вона буде підписана під час перебування керівництва Західної Яви на Житомирщині, запрошення відвідати яку Сергій Рижук офіційно вручив у ході зустрічі.

RuporZT
Погода, Новости, загрузка...