Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:27
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 февраля 2019, 16:18

Місто Житомир приєднається до загальноєвропейської ініціативи Civitas

Сьогодні, 7 лютого 2019 року, на засіданні 45-ї сесії Житомирської міської ради депутати прийняли рішення про приєднання міста Житомира до європейської ініціативи «CIVITAS», що започаткована Європейською Комісією у 2000 році. Житомир є п’ятим містом в Україні, що прагне приєднатися до мережі міст «CIVITAS».

Ініціатива пітримує амбіційні Європейські міста у запровадженні амбітних та інноваційних заходів для удосконалення міської транспортної інфраструктури.

Участь міст у мережі «CIVITAS» надає низку переваг на різних рівнях, включаючи допомогу у формуванні місцевої політики розвитку сталої мобільності, обмін досвідом з іншими містами, доступ до програм технічної та фінансової підтримки для впровадження ініціатив в секторі сталої мобільності.

Мережа відкрита для всіх міст, які хочуть більше дізнатися про корисність окремих заходів, спрямованих на підтримку чистого міського транспорту, і найкращих способів їх поєднання та інтеграції у масштабах великого міста.
Погода, Новости, загрузка...