Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 февраля 2019, 22:11

У Житомирі поліція викрила крадіїв кришок каналізаційних люків

Двоє жителів Житомирського району занадилися красти в обласному центрі кришки каналізаційних люків. Утім, їхню протиправну діяльність швидко припинили оперативники міського відділу поліції. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочато кримінального провадження.

Упродовж 6 лютого до Житомирського відділу поліції надійшли одразу два повідомлення про крадіжки кришок каналізаційних люків на двох вулицях обласного центру.

Оперативники кримінальної поліції проаналізували зібрану інформацію і швидко встановили особи підозрюваних у вчиненні злочину. Одного з них, 33-річного жителя району, поліцейські розшукали того ж дня. Чоловік працює таксистом, у багажнику його автівки й виявили викрадені металеві кришки. Наступного дня був доставлений до відділу поліції і його поплічник – 38-річний раніше неодноразово судимий за подібні злочини житель селища Новогуйвинська.

– Попередньо було з’ясовано, що на викрадених металевих кришках чоловіки хотіли підзаробити. Викрадене навіть невдало спробували здати у пункти прийому металобрухту, - розповів начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

За подібні протиправні дії кримінальним законодавством передбачено покарання у вигляді піврічного арешту, обмеження чи позбавлення волі строком до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...