Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 февраля 2019, 12:11

Військовою прокуратурою Житомирського гарнізону затримано «торгівця смертю»

08.02.2019 за процесуального керівництва військової прокуратури Житомирського гарнізону Центрального регіону України затримано громадянина України під час збуту боєприпасів, вибухових речовин та пристроїв.

20.12.2018 у ході проведення контролю за вчиненням злочину задокументовано факт продажу громадянином України 357 набоїв калібру 7,62 мм іншому громадянину.

У подальшому, 08.02.2019 зловмисник реалізував тій же особі 59 набоїв калібру 7,62 мм, 32 набої калібру 5,45 мм, тротилову шашку масою 200 гр та електродетонатор до неї.

Безпосередньо після продажу смертельно небезпечного «товару» підозрюваного затримано в порядку ст. 208 КПК України. Всі зазначені боєприпаси, вибухові речовини та пристрої вилучено. Затримання проводилось за оперативного супроводу відділу по боротьбі по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю УСБУ в Житомирській області, слідчими ГУ Національної поліції в Житомирській області.

На даний час проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, зокрема, направлені на встановлення причетності військовослужбовців до вчинення злочину та належність вилучених боєприпасів до військового майна.

Затриманому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України, клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Погода, Новости, загрузка...