Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:23
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 февраля 2019, 09:50

Прокуратура вимагає стягнути з підприємства майже 1,5 млн грн збитків, завданих державі під час ремонту автодороги Житомир - Могилів-Подільський

Прокуратурою Житомирської області спільно з Управлінням Північного офісу Держаудитслужби в області вживаються заходи щодо захисту фінансово - економічних інтересів держави.

Так, прокуратурою області подано до суду позов в інтересах держави в особі Управління та Служби автомобільних доріг у Житомирській області про стягнення з приватного підприємства завданих державному бюджету збитків на суму майже 1,5 млн грн.

Установлено, що приватне підприємство, виконуючи протягом 2016-2017 років роботи з ремонту та утримання автомобільної дороги державного значення Житомир-Могилів-Подільський, порушило вимоги чинного законодавства.

Зокрема, використовуючи недостовірні документи, протиправно завищило вартість приготування щебеневих і асфальтобетонних сумішей.
У подальшому, нібито витрачені ним на експлуатацію устаткування кошти, включено до вартості виконаних робіт, які оплачено за рахунок коштів державного бюджету у повному обсязі.

Наразі справа перебуває на розгляді у господарському суді Київської області.

Додатково: за фактами викритих незаконних оборудок, під процесуальним керівництвом прокуратури області, розслідується кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191, ч. 4 ст. 358 та ч. 1 ст. 366 КК України.
Погода, Новости, загрузка...