Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:18
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 февраля 2019, 13:49

У Житомирі відбувся флешмоб на підтримку полонених українських моряків

14 лютого у місті Житомирі відбувся флешмоб на підтримку українських моряків, незаконно затриманих 25 листопада 2018 року біля Керченської протоки. До акції на майдані імені С.П. Корольова, організованої громадською спілкою «Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини», долучилося десятки небайдужих житомирян.

«Основна мета нашого заходу - привернення уваги суспільства та збір підписів під закликом до Організації об’єднаних націй, що містить вимогу до Росії негайно звільнити українських моряків та судна, які були незаконно затримані під час недавньої невиправданої атаки в міжнародних водах Чорного моря. Всупереч своїм міжнародним зобов’язанням, Росія підділа їх незаконному кримінальному переслідуванню, а також позбавила їх прав, а також статусу військовополонених, гарантованого Женевськими конвенціями», - зазначив голова спілки «Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини» Сергій Артьомов.

Нагадаємо, що 7 грудня 2018 року Житомир приєднався до всеукраїнської акції на підтримку полонених українських моряків.

1 лютого 2019 року у Житомирській міській раді проведено робочу зустріч заступника міського голови Вікторії Краснопір та керівників виконавчих органів міської ради з активом громадської спілки «Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини», до якої входить близько 30 громадських організацій ветеранів АТО та ОСС Житомира та Житомирської області.
Погода, Новости, загрузка...