Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 06:36
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 февраля 2019, 17:02

У Житомирі поліцейські охорони врятували будинок від пожежі

11 лютого поліцейські, прибувши за викликом про спрацювання сигнального сповіщення, вчасно виявили задимлення будинку. Разом з його власником охоронці оглянули оселю та виявили джерело небезпеки – залишений ввімкненим електрокамін.

Тривожний сигнал надійшов на пульт централізованого спостереження близько 11.00 з приватного будинку. Уже за лічені хвилини на місце події прибув черговий наряд швидкого реагування Управління поліції охорони в області.

Однак, оглянувши будинок, правоохоронці жодних слідів стороннього проникнення у нього не виявили. Просте спрацювання сигнального сповіщення повторювалось. Про таку ситуацію поліцейські повідомили власника оселі, який відразу приїхав, аби разом з охоронцями оглянути будинок зсередини.

Зайшовши до приміщення, чоловіки відразу відчули задимленість, а в одній з кімнат виявили залишений ввімкненим електрокамін, який і становив потенційну небезпеку.

- Вкотре переконуємось, що охоронна сигналізація рятує не лише від злодіїв, а й від непередбачуваних ситуацій, - прокоментував подію начальник Управління поліції охорони Ігор Товкач. – Своєчасно вжиті заходи для збереження майна є запорукою вашого спокою та безпеки оселі.
Погода, Новости, загрузка...