Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:34
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 февраля 2019, 09:27

У Житомирі триває плановий аварійно-ямковий ремонт доріг

У Житомирі тривають активні роботи з ліквідації ямковості на дорогах. Наразі роботи виконують гарячим асфальтом. Сьогодні на вулицях міста працювало три бригади. Роботи з усунення ямковості були проведені на майдані Вокзакльному, вулицях Східна,Велика Бердичівська, Жуйка, частини вулиці Вітрука.

"Ті роботи, які здійснені нами на вказаних ділянках, – тимчасові. Бо глибина ям, що утворилися на дорожньому полотні за зиму, виходить далеко за норми. Тож ми засипали їх, щоб там міг їздити транспорт та уникнути аварійних ситуацій", – розповів Дмитро Павлов, в.о. директора КП «Управління автомобільних шляхів».

Завтра бригади працюватимуть на вулицях Чуднівська, Мануїльського та продовжать роботи на вулиці Вітрука. Як тільки погода буде стабільною, і температура повітря не знижуватиметься нижче +5, у місті розпочнеться капітальний ремонт доріг із фрезеруванням та укладанням гарячого асфальту. Заплановано відновлення дорожнього полотна і в приватному секторі, внутрішньоквартальних ділянок, житлових мікрорайонів.
Погода, Новости, загрузка...