Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 февраля 2019, 22:57

3 роки за гратами нетверезому винуватцю ДТП: обвинувачення військової прокуратури

За принципової позиції публічного обвинувача військової прокуратури Житомирського гарнізону засуджено до покарання у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки колишнього військовослужбовця Державної прикордонної служби за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України.

Установлено, що 19 серпня 2017 року, вказаний військовослужбовець-контрактник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля, не справився з керуванням та скоїв ДТП, внаслідок чого загинула його пасажирка.

З метою уникнення кримінальної відповідальності, правопорушник перемістив тіло померлої на місце водія та повідомив поліцію про те, що за кермом автомобіля перебувала вона.

Однак, винуватцю ДТП не вдалось уникнути кари за скоєний злочин. Суд прийняв до уваги беззаперечні докази військової прокуратури та виніс обвинуваченому вирок - 3 роки позбавлення волі з позбавленням права керування транспортним засобом строком 2 роки.
Погода, Новости, загрузка...