Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 17:44
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 марта 2019, 17:03

У Черняхові поліцейські затримали магазинних злодіїв під час крадіжки

28 лютого уночі до поліції надійшло повідомлення про спрацювання охоронної сигналізації у супермаркеті райцентра. На місці події працівники групи реагування місцевого відділення виявили зламані вхідні двері, а у самому приміщенні – двох молодиків. Обох було затримано та доставлено до поліції.

Сигнал про проникнення до торгівельного закладу надійшов близько 1.30. Для перевірки повідомлення за вказаною адресою прибули працівники сектору реагування патрульної поліції Черняхівського відділення.
Правоохоронці виявили зламані вхідні двері, а також двох чоловіків, які уже зібрались тікати із викраденим з магазину.

Обох було затримано, а на місце викликано слідчо-оперативну групу Черняхівського відділення поліції. Усі обставини події було відповідно зафіксовано, а у чоловіків вилучено пакунки з алкоголем та продуктами харчування.

Як згодом з’ясувалось, обоє затриманих є непрацюючими місцевими жителями. Нині обвинувачення щодо вчинення ними крадіжок уже розглядається місцевим судом. Одному з парубків 23 роки, а іншому – 17.

- Старший із затриманих раніше притягувався до кримінальної відповідальності за умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень та крадіжки з проникненням до приміщень, а відносно молодшого – судом було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, допоки триває розгляд обвинувачення по іншим крадіжкам, - розповів начальник Черняхівського відділення поліції Віктор Левандовський.

Нині поліцейські встановили причетність парубків ще до 5 злочинів, учинених у райцентрі наприкінці листопада 2018 та у січні-лютому 2019.

- Зокрема, йдеться про крадіжки з кіосків, магазинів та квартири. Як правило, шукали гроші, не гребуючи й одягом, продуктами або цигарками, - сказав Віктор Левандовський.

Нині досудове розслідування проводиться за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...