Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 марта 2019, 20:07

У Житомирі проходить Перший відкритий чемпіонат міста з катання на роликових ковзанах

Початок спортивного року в Житомирі відзначився проведенням нових видів міських спортивних змагань, які проходять за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту міської ради. Минулими вихідними у Житомирі відбувся перший за роки незалежності України Відкритий чемпіонат міста зі стрільби з лука.

Сьогодні, 2 березня, насичений спортивними подіями тиждень продовжився проведенням у спорткомплексі "Енергія" Першого відкритого чемпіоната міста з фігурного катання на роликових ковзанах (етап Кубку України). В змаганнях беруть участь 50 кращих спортсменів з міст Житомира, Києва, Дніпра, Кам'янського, Сум, Краматорська та Одеси. Змагання індивідуальні за програмою: Junior, Novice, Cubs, Senior, Cadet, Debs, Benjamin, Elements.

Від імені Житомирської міської ради привітала учасників чемпіонату начальник управління сім’ї, молоді та спорту міської ради Ірина Ковальчук.

«Певний час катання на роликових ковзанах у нашому місті сприймалося як активний відпочинок, дозвілля, розвага, але ж не як професійний спорт. Сьогодні Житомир не лише пропагує один з найдемократичніших та найдоступніших видів спорту, але й проводить Перший відкритий чемпіонат міста з фігурного катання на роликових ковзанах, у якому змагатимуться не лише спортсмени нашого міста, але й спортсмени з інших міст України. Вид спорту, у якому майже немає вікових обмежень, об’єднує та згуртовує біля себе справжніх ентузіастів», - наголосила у своєму виступі Ірина Ковальчук.

За вагомий внесок у розвиток та пропаганду фігурного катання на роликових ковзанах Управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради та особисто начальник управління Ірина Ковальчук нагороджені подякою Української федерації роликового спорту та Всеукраїнської Ліги фігурного катання на роликових ковзанах.

Нагадаємо: у 2017 році у Житомирі в рамках гранту міського голови федерація фігурного катання отримали 15 тисяч гривень на реалізацію проекту, а саме на придбання роликових ковзанів.
Погода, Новости, загрузка...