Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:20
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2019, 00:55

У Коростені поліцейський охорони у свій вихідний затримав злодія

Перевіряючи причину підозрілого шуму у підвалі багатоповерхівки, поліцейський охорони затримав спритника, який намагався обчистити сусідську підсобку. За фактом замаху на крадіжку відкрито кримінальне провадження.

Вільний від служби день 1 березня поліцейський наряду реагування Коростенського МРВ Управління поліції охорони Житомирщини Іван Захарчук проводив у своїй квартирі, розташованій на першому поверсі багатоповерхівки. Обережний брязкіт і шум з підвального приміщення насторожив правоохоронця, тож він вирішив перевірити його джерело.

– Під вхідними дверима до сусідського підвалу побачив зірваний навісний замок й одразу зрозумів, що усередині може бути стороння особа. Поки з’ясовував, чи є сусід удома, до мене з підвалу вийшов незнайомець із металевими предметами у руках та спробував утекти. Разом із господарем підсобки, який щойно підоспів, зупинили невідомого і викликали слідчо-оперативну групу місцевого відділу поліції, - розповів сержант поліції.

Крадієм, що проник до чужого підвалу, аби викрасти звідти вироби з металу, виявився 36-річний раніше судимий житель райцентру. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого за ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) ККУ досудового розслідування. За подібне правопорушення Кримінальним кодексом передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

– Не залишатись осторонь і припинити протиправні дії – це обов’язок правоохоронця. Поліція працює за принципом безперервності, а значить для виконання прямого службового обов’язку немає поняття вихідних днів, відпустки, завершення робочого дня абощо, – прокоментував начальник Управління поліції охорони Ігор Товкач.
Погода, Новости, загрузка...