Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:58
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2019, 09:49

Для Житомира розробляється система статистичного моніторингу впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир-2030

Для Житомира розробляється система статистичного моніторингу впровадження Концепції інтегрованого розвитку міста Житомир-2030 із залученням експертів всесвітньовідомої компанії Deloitte & Touche.

Затвердження Концепції інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року є знаковою подією для міста і вимагає моніторингу її впровадження. Моніторинг Концепції включає три компоненти: соціальний моніторинг, статистичний моніторинг та фінансовий моніторинг.

Консультанти всесвітньовідомої аудиторської компанії Deloitte & Touche працюють зараз в місті над розробкою системи статистичного моніторингу: збирають, аналізують та доопрацьовують показники Концепції інтегрованого розвитку міста. До процесу також залучені 17 структурних підрозділів Житомирської міської ради, які протягом трьох днів проводять консультації з представниками компанії Deloitte & Touche.

Результатом стане підготовка ТЗ на розробку ІТ-інструменту для статистичного моніторингу впровадження Концепції. Це дозволить керівництву міста приймати управлінські рішення на основі даних, щоб максимально відповідати потребам міста та критеріям об’єктивності, прозорості та відкритості.

Нагадаємо, що 7 лютого 2019 року Концепція інтегрованого розвитку Житомира до 2030 року була підтримана і прийнята більшістю голосів на 45-ій сесії Житомирської міської ради.

Концепція інтегрованого розвитку міста Житомир до 2030 року – це стратегічний документ, що визначає просторові та змістові напрямки розвитку міста на наступні дванадцять років. Концепція розроблена командою міжнародних та вітчизняних експертів у співпраці з Житомирською міською радою за широкого залучення громадськості в рамках німецько-швейцарського проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні».
Погода, Новости, загрузка...