Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 09:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 марта 2019, 11:28

На Житомирщині продовжують знаходити снаряди

За чергову добу знову ж таки зареєстровано 2 повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів часів минулої війни.

Страшні знахідки знайдено в Коростенському районі, зокрема: в с. Видень - 6 артилерійських снарядів, а в с. Мойсіївка - 2 мінометні міни. На боєприпаси натрапили неподалік сіл шукачі металобрухту.

Цього ж дня піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області було знищено 2 артснаряди та мінометну міну, які були виявлені напередодні в селах Кам'янка та Василівка Попільнянського району.

Управління цивільного захисту населення облдержадміністрації нагадує, що застарілі боєприпаси вкрай небезпечні. На них можна натрапити в лісі, у полі, на присадибній ділянці тощо. У разі їх виявлення, не слід чіпати підозрілі знахідки, переносити з місця на місце, розбирати або ж здавати у металобрухт. Слід негайно повідомити про небезпечні знахідки Службу порятунку за номером "101".
Погода, Новости, загрузка...