Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 02:47
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 марта 2019, 20:15

У Баранівці поліція розслідує хуліганство на території лікарні

Двоє молодиків, які пиячили у дворі медичного закладу, агресивно відреагували на зауваження охоронника про неприпустимість порушення правил поведінки, зчинили бійку і поранили його. Нині правопорушники встановлені та розшукані. Розпочато кримінальне провадження.

Близько 18 години 5 березня до Баранівського відділення поліції надійшло повідомлення про бійку на території лікарні та поранення невідомими 37-річного охоронника медзакладу.

На місце події виїжджали працівники слідчо-оперативної групи. Правоохоронці попередньо з’ясували, що потерпілий помітив в альтанці у дворі лікарні двох молодиків, які розпивали спиртне. Чоловік зробив їм зауваження та вимагав припинити порушення правил поведінки на території медичного закладу. У відповідь незнайомці повели себе агресивно й словесний конфлікт закінчився бійкою і пораненням охоронника гострим предметом у ногу. Чоловікові була надана необхідна лікарська допомога.

– У ході першочергових заходів поліцейські встановили, що до події причетні двоє непрацюючих місцевих жителів віком 24-х і 27-ми років, один з них вже має судимість. Обидва правопорушники розшукані та нині дають свідчення у відділенні поліції, - повідомив т.в.о. начальника Баранівського ВП ГУНП Віталій Кулаківський.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинений бешкет їм загрожує обмеження волі до 5 років або ув’язнення строком до 4 років
Погода, Новости, загрузка...