Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:50
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 марта 2019, 10:54

На Житомирщині дві ДТП з пішоходами, які раптово опинилися на дорозі

Унаслідок дорожньо-транспортних пригод серйозні травми отримала 5-річна жителька Ємільчинського району, а у м. Малині загинув 68-річний місцевий житель. За обома фактами розпочаті досудові розслідування.

8 березня близько 11.40 у с. Середи Ємільчинського району водій автомобіля ВАЗ-210994-20, 71-річний житель райцентру, здійснив наїзд на пішохода, 5-річну жительку села, яка, за попередньою інформацією, перебігала дорогу. Унаслідок ДТП дитина отримала травми та була ушпиталена до відділення інтенсивної терапії районної лікарні.

10 березня близько 19.00 у м. Малині водій автомобіля «Volkswagen Т4», 65-річний місцевий житель, рухаючись вулицею Грушевського, здійснив наїзд на пішохода, 68-річного малинчанина. Попередньо, чоловік мав вади зору та раптово вийшов на проїжджу частину.

Унаслідок ДТП пішохід отримав травми, несумісні з життям. Медики констатували його смерть.

Нині за обома фактами розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває встановлення всіх причин та обставин подій.

Шановні водії! Обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год.

Шановні пішоходи! Переходьте дорогу виключно у встановлених місцях, переконавшись у безпечності ваших дій. Не виходьте на автошлях раптово, з-за припаркованого автотранспорту, дерев, інших перешкод. Пам’ятайте, що навіть при невеликій швидкості руху водій не здатен миттєво зупинити автомобіль, відтак ступаючи на дорогу, переконайтеся, що керманичі транспортних засобів помітили та зрозуміли ваші наміри.

Батькам варто нагадати дітям правила дорожнього руху та власним прикладом демонструвати їх дотримання. Нагадайте їм про заборону бігати через автошлях, виїздити на пішохідні переходи на велосипеді, роликах, бордах тощо. Подбайте про вашу безпеку!
Погода, Новости, загрузка...