Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:19
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 марта 2019, 08:44

На Київщині - кривава бойня: Заробітчанин з Житомирської області зарубав сокирою чоловіка

Майже тиждень скривавлене тіло 29-річного чоловіка з прорубленою головою пролежало в одному з будинків села Мостище.

Щойно інформація про виявлення тіла з ознаками насильницької смерті надійшла до поліції, одразу за вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Макарівського відділення поліції. Загиблим виявився заробітчанин з Одещини, який приїхав кілька днів тому на заробітки у село.

Менше доби знадобилось працівникам кримінальної поліції, щоб встановити особу зловмисника та його місцезнаходження. 32-річного уродженця Житомирської області затримали працівники поліції у місті Одеса та передали правоохоронцям столичної області.

Як з’ясувалось, заробітчанин напередодні трагедії приїхав до Київщини у пошуках роботи, де і познайомився з 29-річним чоловіком. Одного дня між ними стався конфлікт, під час якого старший з них схопив сокиру і кілька разів ударив нею молодшого товариша по голові, після чого зник у невідомому напрямку.

Наразі зловмисник, який вже відбував покарання за скоєння розбійного нападу, затриманий у порядку ст. 208 КПК України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові оголошена підозра, міру запобіжного заходу йому обере суд.
Погода, Новости, загрузка...