Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 марта 2019, 23:12

Тернополянин став жертвою шахраїв, які начебто проживавають на Житомирщині

Житель Теребовлянщини сподівався вигідно придбати сільськогосподарську техніку, натомість залишився і без трактора, і без грошей.

Потерпілий розповів, що оголошення про продаж міні-трактора за привабливою ціною знайшов на одному з відомих сайтів. Телефоном зконтактував із продавцем, який начебто проживає у селі на Житомирщині, і домовився, що після оплати 9,4 тис. гривень за доставку, тракторець привезуть йому додому. Ще 72 тисячі гривень покупець мав заплатити, коли техніка буде у нього.

Як і домовлялись, майже 10 тисяч гривень потерпілий одразу перекинув на вказаний рахунок. За якийсь час до нього зателефонував представник фірми, яка мала займатися доставкою, й сказав оплатити ще половину вартості трактора – понад 30 тисяч гривень. Чоловік, запідозривши неладне, відмовився від покупки і попросив, аби йому повернули попередньо надіслані кошти. Усі подальші спроби зв’язатися з «продавцями» телефоном та з’ясувати причину такого непорозуміння виявилися марними – на телефонні дзвінки ніхто не відповідав. Зрозумівши, що став жертвою шахрайства, потерпілий звернувся за допомогою до правоохоронців.

У Теребовлянському відділені поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу – шахрайство. Правоохоронці кажуть, що це у них уже другий схожий випадок, і закликають краян бути обачними при здійснені таких покупок
Погода, Новости, загрузка...