Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:16
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 марта 2019, 09:03

У Бердичеві поліція розслідує замах на вбивство

Подія сталась у райцентрі 9 березня. Застілля із чаркуванням трьох бердичівлян закінчилося бійкою і завданням серйозних травм найстаршому із чоловіків. Усі обставини з’ясовуються у рамках розпочатого кримінального провадження.

Близько 14 години до Бердичівського відділу поліції надійшло повідомлення про бійку в одній з квартир будинку у райцентрі.

За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група. На місці події правоохоронці з’ясували, що під час хмільного застілля у результаті раптового конфлікту трьох чоловіків, який переріс у бійку, 63-річному учаснику було нанесено небезпечні для життя тілесні ушкодження. З попередньо діагностованими відкритою черепно-мозковою травмою, ножовим пораненням і забоями чоловік був терміново госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Спочатку двоє інших чоловіків, бердичівлян віком 56-ти та 34-х років, надали поліцейським суперечливі покази стосовно події, звинувативши один одного у заподіянні серйозних травм потерпілому. Однак згодом поліцейські встановили, що небезпечні тілесні ушкодження пенсіонерові спричинив молодший із співчаркувальників. До речі, чоловік раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. 34-річного бердичівлянина правоохоронці затримали у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.15 (Замах на злочин), ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) ККУ. У рамках кримінального провадження з’ясовуються усі обставини та причини, що призвели до події.

За чинним законодавством подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 7 до 15 років.
Погода, Новости, загрузка...