Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:12
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 марта 2019, 11:36

За добу вогнеборцями області ліквідовано 4 загоряння минулорічної сухої рослинності

15 березня о 10:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання минулорічного сухостою поблизу с. П’ятидуб Малинського району. Через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався в бік нежитлових будинків.

На місці події з’ясувалося, що на відкритій території горить суха рослинність на площі близько 4 га. Зусиллями бійців ДСНС об 12:20 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на будівлі, до яких вогонь підійшов майже впритул. Загорянням знищено сухий трав’яний настил на площі 4 га.

До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС ліквідовували займання минулорічного сухостою в населених пунктах Хорошівського, Житомирського та Малинського районів. Загалом вогнем пройдено ще 3 га території. Наразі причини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час прибирання присадибних ділянок, не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду. До займань сухої рослинності нерідко призводить і викинутий на узбіччя недопалок цигарки.

У випадку виникнення будь-яких надзвичайних подій чи ситуацій терміново звертайтеся до Служби порятунку за номером «101».
Погода, Новости, загрузка...