Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 марта 2019, 08:10

На Житомирщині поліція затримала розкрадачів залізничних шляхів

Уночі 15 березня на Черняхівщині поліцейські помітили підозрілий автомобіль. Як з’ясувалось, у транспортному засобі перевозились демонтовані та викрадені частини залізничної колії. Розпочато досудове розслідування.

Близько 2 ночі, проводячи профілактичне відпрацювання на території Черняхівського району, працівники поліції звернули увагу на бус, який стояв на узбіччі між селами Бежовим і Дівочками. Для перевірки, чи не потрібна керманичу допомога, правоохоронці зупинились біля автівки.

Однак з буса раптово вибігли водій і пасажир і побігли полем, намагаючись чимдуж зникнути з поля зору поліцейських. Після нетривалого переслідування правоохоронці наздогнали і зупинили чоловіків.

Причина неадекватної поведінки обох з’ясувалась під час перевірки автомобіля. Виявилось, що у ньому чоловіки перевозили залізничні рейки та кріплення, демонтовані і викрадені із шляху, що сполучає станцію Горбаші та місцевий кар’єр.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Черняхівського відділення поліції.

– Було встановлено, що викритими у злочині є жителі селища Нової Борової сусіднього Хорошівського району, віком 33-х і 28 років. Свою вину вони визнали і розповіли, що демонтували колії напередодні, а вночі приїхали їх забирати, - розповів начальник Черняхівського ВП ГУНП Віктор Левандовський.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.185 (Крадіжка) ККУ. За чинним законодавством викритим у злодіянні чоловікам може загрожувати піврічний арешт, обмеження або позбавлення волі строком до 5 років.
Погода, Новости, загрузка...