Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 01:17
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 ноября 2011, 10:41

Зі студентів Житомира "тягнуть" гроші

Батьків студентів заспокоюють тим, що це не вдарить по їх сімейному бюджету, адже стипендія
В Агротехнологічному коледжі Житомира студентів намагаються змусити заплатити по 1,5 тісячі гривень на ремонт гуртожитку та закупівлю комп’ютерів.

Батьків студентів заспокоюють тим, що це не вдарить по їх сімейному бюджету, адже стипендія у студентів 540 гривен, повідомляє 1.zt.ua.

Мама одного із студентів, яка попросила не вказувати її ім’я, скаржиться: «У коледжі кажуть, що держава немає коштів для студентів. Багато хто вже здав гроші. Я поки здала тільки половину суми, тому що це для нас накладно».

В самому колежді стверджують, що ніхто не примушує сдавати гроші, все відбувається на добровільних засадах.

«Здачу з грошей можна розтягнути ще на 3 роки, - каже куратор однієї із груп Агроколеджа Людмила Малихіна, - У нас хто хоче, той і платить. Якщо навчаються дві дитини, то можуть зовсім не платити. Я працюю як викладач, тому правил не встановлюю».

В управлінні освіти нашої області зауважують, що вперше чують про такі благодійні внески. «Раніше ні батьки ні студенти з такими скаргами не звертались. Тому ми нічого не знаємо про це», - повідомили в управлінні.

20 минут
Погода, Новости, загрузка...