Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 марта 2019, 22:04

Понад 15 тис. жителів області вже отримали монетизовану субсидію через Ощадбанк

Ощадбанк долучився до виплат монетизованих субсидій пенсіонерам з 4 березня та субсидіантам, які не є пенсіонерами з 12 березня. Через Ощадбанк «живі гроші» вже отримали понад 15 тис. жителів.

Про це розповів 15 березня, під час брифінгу заступник начальника Житомирського обласного управління АТ «Ощадбанк» Микола Шульга.

«Починаючи із 4 березня жителі області, які отримують пенсію через Ощадбанк, отримали й монетизовану субсидію. Ці кошти надійшли з Пенсійного фонду. З 12 березня ми виплачуємо монетизовану субсидію тій категорії людей, які не отримують пенсію. Всього на Житомирщині ми маємо виплатити кошти 51 тис. осіб. Вже отримали монетизовану субсидію за ці декілька днів – 15 тис. 200 осіб, що становить 30% від загальної кількості. Загальна сума для виплат складає 26,8 млн грн, з якої 41% коштів вже виплатили», – сказав Микола Шульга.

За його словами, не обов’язково отримувати кошти у касі, можна оформити картку і кошти надходитимуть на неї. В інформаційно-платіжних терміналах Ощадбанку можна одразу оплатити комунальні послуги без комісії.

Субсидіанти, які не можуть особисто звернутися до Ощадбанку для отримання монетизованої субсидії можуть відправити у банк довірену особу. У довіреності обов’язково має бути зазначена фраза «має право одержувати готівку, у тому числі перекази, із правом підпису документів, які пов’язані з виконанням зазначених повноважень».
Погода, Новости, загрузка...