Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 07:19
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2019, 11:06

На Житомирщині рятувальники деблокували постраждалого пасажира з понівеченого внаслідок ДТП автомобіля

17 березня близько 17:39 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Кошелівка Пулинського району водій автомобіля Mazda здійснив зіткнення з деревом. До прибуття бійців ДСНС, його витягли з автівки очевидці події. Нажаль, від удару він загинув на місці події.

Крім того, в транспортному засобі на передньому сидінні перебував пасажир, якому затиснуло нижні кінцівки конструкціями легковика. Користуючись гідравлічним інструментом, рятувальники обережно розтиснули частину автівки, на яку прийшовся удар, дістали чоловіка та передали до карети «швидкої». Потерпілого госпіталізували до Пулинської центральної районної лікарні з травмами різного ступеню важкості.

До проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної аварійно-рятувальної техніки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються правоохоронцями.
Погода, Новости, загрузка...