Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:13
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 марта 2019, 11:39

За добу вогнеборцями області ліквідовано 8 загорянь минулорічної сухої рослинності

18 березня о 18:57 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання минулорічного сухостою поблизу с. Веселівка Коростенського району. Через вітряну погоду вогонь швидко розповсюджувався в бік приватних житлових будинків та лісопосадки.

На місці події з’ясувалося, що на відкритій території горить суха рослинність на площі близько 3 га. Зусиллями бійців ДСНС о 20:20 пожежу вдалося ліквідувати та не допустити її розповсюдження на оселі та ліс, до яких вогонь підійшов майже впритул. Загорянням знищено сухий трав’яний настил на площі 3 га.

До ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.

Крім того, упродовж минулої доби бійці ДСНС ліквідовували займання минулорічного сухостою в населених пунктах Малинського, Новоград-Волинського та Житомирського районів, а також в містах Житомир та Коростень. Там вогнем пройдено ще 7 га території. Наразі причини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час прибирання присадибних ділянок, не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду. До займань сухої рослинності нерідко призводить і викинутий на узбіччя недопалок цигарки.

У випадку виникнення будь-яких надзвичайних подій чи ситуацій терміново звертайтеся до Служби порятунку за номером «101».
Погода, Новости, загрузка...